Ny vandrepokal
Vi skylder den nu hedengangne Sjællandske Faldskærms Union megen tak for deres venlige donation af en ny vandrepokal til POPS-DK.

I, som har deltaget i de årlige danske POPS mesterskaber, vil vide, at der er et væld af præmier og pokaler, og at alle, der møder frem, vil få en erindring med hjem.

Det er et festligt indslag, som vi ved bliver værdsat af medlemmerne. Der er sikkert en del, som på nuværende tidspunkt har vinglas til 12 derhjemme på hylden.

Nu bliver der føjet en ekstra pokal til mængden af præmier.

Det er sådan, at vi har haft en 1. præmie til HIT & ROCK, en 1. præmie til præcision og en 1. præmie til formation, men vi har aldrig haft en præmie til den kombinerede mester.
Det vil vi have nu i form af SFU's vandrepokal.

Da de danske POPS mesterskaber altid har været åbne mesterskaber, hvor alle nationer kan deltage og vinde præmier, har vi også altid haft individuelle præmier.

Men hvert år kårer vi jo en Dansk POPS mester, og der har ikke altid været sammenfald mellem den danske POPS mester og den kombinerede vinder af konkurrencerne.
Den kombinerede vinder har ofte været en udlænding.

Dette er jo i sig selv helt fint, fordi en udlænding pr. definition jo ikke kan blive dansk POPS mester.

Nu indstifter vi SFU's vandrepokal, der skal gives til den person, som kombineret har de bedste resultater i de åbne danske POPS mesterskaber.

Det er en vandrepokal, og er det en udlænding ,der vinder den, har vi forhåbentlig lidt hold i, at vedkommende kommer igen året efter for at forsvare pokalen.

John Holstein
TOP POP