Æresmedlemmer

Uffe Visti Lützen 1941 – 2015

Uffe Lützen var en rigtig filur. Han havde altid et smil på læben og en kvik bemærkning til det der krydsede hans vej. Uffe var medlem i VAF og boede i Skovlund i Vestjylland sammen med Connie. Da han kom ind i POPS-DK fik han rigtig noget at bruge sine finurlige humoristiske evner til. Det nyder vi andre godt af den dag i dag, for det var nemlig Uffe der forfattede POPS-sangen. Det er vi ham evigt taknemmelig for.
Bent Jakobsen 1935 – 2019

Bent ”Post” Jakobsen var en af de sjældne. Bent var medlem af NFK igennem mange år og samtidig sekretær i POPS-DK i 25 år. Bent var en ivrig springer, og langt oppe i årene deltog han aktivt i de årlige POPS mesterskaber. Gennem sit lange liv som post havde han lært mennesker at kende og var altid god for en morsom historie. Bent boede i Fredensborg sammen med Tove, og selvom Bent ikke var den store ørn til sprog, deltog han i langt de fleste WPM rund omkring i verden, lige fra det første i Australien i 1990. Bent nåede at blive gode venner med prinsen af Jordan, da det 4. WPM blev afholdt i Aqaba i Jordan. Bent "Post" glemmer vi ikke i hast.
Thorkild Vium Petersen 1938 - 2017

Thorkild Petersen var POPS-DK's kasserer igennem 25 år. Altid meget påpasselig og altid orden i sagerne. Thorkild var grafiker og var ophavsmand til mange af de mærker og tryksager, POPS-DK havde brug for igennem mange år. Thorkild ”Pengepuger” boede i Hillerød sammen med Jette, og om onsdagen mødtes han på den Irske Pub sammen med Bent "Post" for at nyde det gode irske øl og lytte til Bents røverhistorier.
John Holstein 1941 -

John Holstein grundlagde POPS-DK på Avnø den 3. oktober 1981. John afløste John Pedersen på posten som TOP POP i 1982 og har siden været TOP POP til 2022, altså i 40 år. John har været en rigtig god TOP POP i alle årene, hvilket alle vil huske ham som. John var aktiv springer indtil 2008, hvor han stoppede springeriet efter sit spring nr. 2008. John har deltaget i mange WPM mesterskaber rundt omkring i verden. Første gang i Australien i 1990, hvor en stor dansk POPS delegation deltog. Han fik en guldmedalje i 10 way Speedstar ved WPM i Empuria Brava, Spanien 1995. John blev medlem af Københavns Faldskærms Klub i marts 1966, men skiftede over til FF66 efter få måneder, og har været FF’er siden. John flyttede til Jylland i 1988 og blev tillige medlem i VFK (Vamdrup), som specielt har nydt godt af Johns virke som faldskærmspilot. Han stoppede som pilot 3. november 2021 med en sidste faldskærmsflyvning over Vamdrup Flyveplads. John var blandt de første i Danmark, som lod sig uddanne i England som faldskærmsrigger og var med til at udarbejde DFU’s FB materielbestemmelser. John var på det første landshold, som DFU sendte til Nordiske Mesterskaber i Norge i 1968 og senere til både EM og VM. John var på landsholdet i stil og præcision i 10 år fra 1968 til 1977. John har viet næsten hele sit liv til faldskærmssporten, først som selvstændig med salg og service af faldskærme og udstyr. Senere stiftede han firmaet Lite Flite, som nu udelukkende producerer udstyr til redningshelikoptere over hele verden.